ПГТ "Христо Смирненски"
Професионална гимназия по транспорт в град Крумовград

Анкета в клуб на младия журналист: Как виждам себе си след 30 години?

ПАК ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ….

Как виждам себе си след 30 години? – на този въпрос отговарят ученици от Клуба на младия журналист в Професионалната гимназия по транспорт “Христо Смирненски” в Крумовград. След 30 години аз виждам себе си като един млад, образован и мъдър човек за годините си. Виждам се на работа, завършила медицина. Омъжена може би и с едно дете.

Венета АСЕНОВА –XI клас

*******

След 30 години се виждам като омъжена жена с две прекрасни дечица. Не знам какво ще работя, но ще съм упорита и амбициозна, каквато съм сега. Мъжът ми ще е добър и ще е грижовен. Ще живеем в България, за да израснат нашите деца в родината си. След 30 години синът ми може би ще е студент, а дъщеря ми абитуриентка, а аз – опитна жена, опознала вече света. 

Рима ГЕОРГИЕВА–IX клас

*******

Виждам се омъжена, с две деца. Мъжът ми ще работи като лекар, а аз като служителка в банка. Ще живеем в България, може би в София. Вероятно мъжът ми и аз ще си имаме коли, дъщеря ми ще е студентка, а синът ми-инженер. Много искам да бъда жена, която да се гордее с мъжа и децата си.

Даниела ДАЙОВА – IX клас

*******

Аз се казвам Юзлем Педрие и сега съм на 15 години. След 30 г. ще съм на 45 години. Тогава ще съм учителка по български език и литература, ще си имам собствена къщичка и навсякъде около нея ще има цветя. Ще живея с моето любимо семейство и вероятно ще си имаме кола. Дори да не се осъществи всичко това, аз искам да бъда със своето семейство, с майка и татко, защото просто не мога да съществувам без тях. Но знам и друго – никога няма да се откажа от моите цели и искам да сбъдна мечтите си. Защото аз вярвам в Бог и знам, че Той ще ми даде възможност да ги постигна.

Юзлем ПЕДРИЕ – Х клас

******

В този момент, аз съм все още едно момиче на 15 години, неразбрала още почти нищо от живота.

След 30 години може би ще съм омъжена с две прекрасни близначета. И двамата родители ще сме грижовни и обичливи. Ще живея в моята родина България, за да може децата ми да разберат, че България е красива държава и да се гордеят с нея.

Искам децата ми да са студенти в Пловдивския университет. 

Катерина ВАЗОВА- IX клас

*******

След 30 години аз виждам себе си омъжена, с едно вече пораснало момче в някакъв университет в чужбина. Ако мечтата ми да бъда психолог се осъществи, виждам как ще помагам на деца и възрастни хора с психични проблеми.

Анджела МИЛЧЕВА – XI клас