ПГТ "Христо Смирненски"
Професионална гимназия по транспорт в град Крумовград

Откриване на новата учебната 2016 година

На 15. 09. 2016г. в ПГ по транспорт „Христо Смирненски“ тържествено беше открита новата учебна година. Гости на тържеството бяха Фатме Осман – директор на Дирекция „Административно и информационно обслужване и протокол“ към община Крумовград и Сабри представител на „Дънди Прешъс Метълс“ – Крумовград“.

Под звуците на химна на Р България беше вдигнато знамето, оповествяващо началото на учебната година, а ученици поднесоха кошница с цветя пред паметника на патрона на училището.

Директорът инж. Петко Петков поздрави всички ученици и учители и им пожела нови успехи в учебно-възпитателния процес.
Бяха прочетени поздравителни адреси от кмета на община Крумовград Себихан Мехмед, началника на РУО – Кърджали Гроздан Колев, Милена Дамянова – председател на комисията на образованието и науката в 43-то Народно събрание на Р България и от инж. Илия Гърков – изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Метълс“ – Крумовград.

След кратка литературна програма веселият звън на училищния звънец подкани учениците и учителите да се отправят към класните стаи. Новата учебна година започна с нови надежди и очаквания за постигане на нови успехи и сбъдване на мечтите.